• fu'a

I le avea ai ma se tasi na faʻaaluina le tele o tausaga e galue ai ma faʻamanatuga masani, e mafai ona ou fai atu ma le mautinoa o tupe siliva e iai se nofoaga faʻapitoa i le lalolagi o faʻamanatuga manatua pea. Pe o oe o se tagata faimalaga o loʻo vaʻavaʻai e puʻeina le uiga o se faigamalaga, poʻo se faʻalapotopotoga o loʻo sailia se auala tulaga ese e faamanatu ai se mea na tupu,tupe siliva faamanatuofo atu se fofo tumau ma aoga. I le lalolagi i aso nei, lea e masani ona mou atu manatuaga i mea tau komepiuta, o loo i ai se mea mamana moni e uiga i le umiaina o se faailoga vaaia o se taimi faapitoa.

 

Ou te manatua pea le taimi muamua na ou mamanuina ai se tupe siliva mo se tagata o tausia. Sa mo se vaega o tagata su'esu'e naunau e fia faia se mea fa'apitoa mo la latou malaga sopo faaletausaga. Latou te le'i mananao i mitiafu masani po o masi—sa latou mananao i se mea uiga ese e pu'e moni ai le ute o la latou malaga. Ina ua uma ni nai talanoaga, na matou taunuu i le manatu o se tupe masani, atoa ma se mamanu lavelave na faaalia ai le laufanua na latou faatoilaloina. Ina ua ou uuina le oloa ua uma i lo'u lima, sa ou iloa na matou fatuina se mea uiga ese. O le mamafa o le tupe siliva, o le togitogiga auiliili, o le savali patino i le pito i tua-na tuufaatasia uma e fatu ai se faamanatu e le gata ina matagofie, ae loloto patino. O le fa'amaneta lena o tupe siliva: latou te fa'apipi'iina mo sina taimi i le taimi, ma liua i se fa'amanatu fa'aletino e mafai ona fa'apelepeleina mo tausaga a sau.

 

Ia, atonu e te mafaufau, aisea e fai ai se tupe? O le a le mea e sili atu ai le fa'apitoa nai lo isi fa'amanatu? O le tali o loʻo taoto i le faʻaogaina o le tupe ma aafiaga faʻalagona. O tupe siliva e iai se talafaasolopito umi e fai ma faailoga o le taua ma tu masani. Mai aso anamua seʻia oo i aso nei, na faʻaaogaina e faailoga ai mea taua, mea na ausia, ma mea na tutupu i le talafaasolopito. O loʻo i ai se mea faʻapitoa e uiga i le mauaina o se tupe masani, pe o se taui poʻo se faamanatu o se mea taua. Mo tagata faimalaga, o tupe siliva e ofoina atu se auala faʻapitoa, umi, ma faʻalelei faʻalelei e puʻeina manatuaga mai se nofoaga poʻo se mea na tupu. Latou te le tele se avanoa i lau ato, ae latou te tauaveina le taua tele. Ua ou talanoa i tagata e le mafaitaulia o loʻo fai mai latou te teuina a latou tupe siliva i luga oa latou kesi poʻo ni faʻaaliga faʻapitoa i le fale, e fai ma faʻamanatuga i aso uma o mea na tutupu ua mavae. Afai o oe o se faʻalapotopotoga, o tupe siliva e ofoina atu se avanoa faʻailoga tulaga ese. Pe o e talimalo i se faʻasalalauga faʻapitoa, se faʻalapotopotoga alofa, poʻo se tausamiga, o se tupe faʻapitoa ma lau logo ma faʻamatalaga faʻamatalaga e mafai ona siitia ai lau faʻailoga i mata o lau au maimoa. E fiafia tagata e aoina nei meatupe silivaaua e le na'o ni mea fa'alauiloa—o ni fa'amanatuga tumau.

 

O se tasi o mea e sili ona ou fiafia i ai i le galue ai i tupe siliva sa i ai i se kamupani femalagaaʻi e faʻapitoa i taʻaloga taʻiala i faʻailoga faʻasolopito. Sa latou mananao e avatu ia latou malo se mea e sili atu nai lo na o se polosiua masani po o se keychain. Na matou faia faʻatasi se faasologa o tupe siliva, o mea taʻitasi e faʻaalia ai se faʻailoga eseese na latou asia i le taimi o le taamilosaga. Na vave ona lavea ia tupe, faatasi ai ma malo e aoina mai ma le fiafia se tupe siliva i nofoaga taitasi. E oo atu i le faaiuga o le taamilosaga, sa i ai se seti atoa o tupe siliva, e fai ma sui o se taimi faapitoa i la latou faigamalaga. O le aafiaga o nei tupe na sili atu nai lo na o le malaga vave. E toe fo'i mai malo mo ta'aloga i le lumana'i, ma le naunau e fa'auma a latou aoina pe maua se tupe fou mo se isi nofoaga. O se auala faigofie ae aoga mo le kamupani e fausia ai le faamaoni ma fatuina manatuaga tumau mo a latou tagata faʻatau. O lea la, pe o lo'o e fuafuaina lau isi fa'ata'ita'iga po'o le fa'atulagaina o se mea e tupu, mafaufau i le a'afiaga tumau e mafai ona maua e se tupe siliva. E le na o se faamanatu—o se tala, o se manatuaga, ma se sootaga moni i se taimi e taua. Ma talitonu mai ia te aʻu, pe a e tuʻuina atu i se tasi se tupe siliva matagofie e faʻapitoa mo i latou, o le foliga o le ofo ma le talisapaia o latou foliga o se mea e te le faʻagaloina.

 https://www.sjjgifts.com/news/are-souvenir-coins-the-perfect-keepsake-for-your-next-adventure/


Taimi meli: Sep-06-2024